Njoftimet e fundit

SHGM, SPGPM, IMM dhe KEMM: Ministria e ekonomisë t’i shfuqizojë tenderët për fushata mediatike

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM), Sindikata e Pavarur...

Nuk na duhet reprizë e fushatave të paguara në media

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM), Sindikata e Pavarur...

REPORTERËT PA KUFIJ: Kultura e mosndëshkimit vazhdon të ekzistojë

Këtë vit, Maqedonia e Veriut kërceu 2 vende në...

Anëtarësohuni në SHGM dhe shijoni përfitimet e anëtarësisë.

Aktivitetet e fundit

Здружение на новинари на Македонија
April 23, 2021

Publikim i SHGM-së: “14 sulme ndaj gazetarëve, 14 therje ndaj demokracisë”

Здружение на новинари на Македонија
April 6, 2021

Pjesëtarët e policisë nuk guxojnë të pengojnë punën e gazetarëve

Здружение на новинари на Македонија
March 18, 2021

SHGM me propozime konstruktive për përmirësimin e Rregullores së gjykatës

Здружение на новинари на Македонија
March 10, 2021

APELOJNË KAMERAMANËT: TË PËRMIRËSOHEN KUSHTET NË TË CILËT PUNOJMË

``Liria e besimit, ndërgjegjes, mendimit dhe shprehjes publike të mendimit janë të garantuara. Censurimi është i ndaluar.``

Na ndiqni në Twitter

PARTNERËT TANË

Regjistrohuni në buletinin tonë dhe merrni njoftimet dhe aktivitetet më të fundit në lidhje me punën tonë dhe gazetarët në vendin tonë.