Најнови соопштенија

Не ни треба реприза со платените јавни кампањи во медиумите

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Самостојниот синдикат на...

ЗНМ, ССНМ, МИМ и СЕММ: Министерството за економија да ги поништи тендерите за медиумска кампања

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Самостојниот синдикат на...

ЗНМ: Важноста на независното и професионалното новинарство стана поважна од кога било

Одбележувајќи го Светскиот ден за слобода на медиумите –...

РЕПОРТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ: Културата на неказнивост и понатаму опстојува

Годинава Северна Македонија бележи скок од 2 места на...

Биди член во ЗНМ и уживај ги бенефициите од членството.

Најнови активности

Здружение на новинари на Македонија
април 23, 2021

ЗНМ публикација: „14 Напади врз новинарите, 14 Бодежи врз демократијата“

Здружение на новинари на Македонија
април 3, 2021

Имунизацијата на медиумските работници започнува од понеделник

Здружение на новинари на Македонија
март 18, 2021

ЗНМ со конструктивни предлози за подобрување на Судскиот деловник

“Се гарантира слободата на уверувањето, совеста, мислата и јавното изразување на мислата. Цензурата е забранета. ”

Член. 16 од Устав на Република Северна Македонија

Следете не на Twitter

НАШИ ПАРТНЕРИ

Зачленете се во нашиот newsletter и добивајте ги најновите соопштенија и активности, поврзани со нашата работа и новинарите во нашата држава.