Informacione për kontaktin

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion në lidhje me gazetarinë

Telefon

00389 (02) 3298-139

E-mail

contact@znm.org.mk

Adresë

Gradski Zid, blok 13 1000, Skopje, Republika e Maqedonisë së Veriut

Na dërgoni një mesazh

Adresa juaj e emailit nuk do të abuzohet. Fushat e detyrueshme shënohen përkatësisht.

    Regjistrohuni në buletinin tonë dhe merrni njoftimet dhe aktivitetet më të fundit në lidhje me punën tonë dhe gazetarët në vendin tonë.