Njoftimet e fundit

SHGM dënon kërcënimet ndaj gazetarit të Kanal 5, Aleksandar Vidinovski

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dënon kërcënimet e...

Ka ndërruar jetë kolegu Isuf Kadriu

SHGM shpreh keqardhje të thellë për humbjen e gazetarit...

PËRGJIGJE E SHGM-së DHE SPGPM-së NDAJ KËRKESËS SË BOGDAN ILIEVSKI-T PËR KËRKIM FALJE

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dhe Sindikata e...

Stop për frikësimin: Evropa forcon masat kundër SLAPPs

Në fillim të muajit prill, Komiteti i Ministrave të...

Anëtarësohuni në SHGM dhe shijoni përfitimet e anëtarësisë.

Aktivitetet e fundit

Здружение на новинари на Македонија
June 20, 2024

SHGM dhe UNDP: U mbajt trajnimi i dytë për gazetarët për trajtimin e ndotjes së ajrit

Здружение на новинари на Македонија
June 14, 2024

Realizohet takim në Tetovë : Gazetarët dhe institucionet së bashku për më shumë siguri

Здружение на новинари на Македонија
June 13, 2024

Takim pune mes gazetarëve dhe përfaqësuesve të MPB-së në Strumicë 

Здружение на новинари на Македонија
June 13, 2024

Thirrje për pjesëmarrje: Kampi veror për gazetarët e rinj 2024 në Ohër

``Liria e besimit, ndërgjegjes, mendimit dhe shprehjes publike të mendimit janë të garantuara. Censurimi është i ndaluar.``

Na ndiqni në Twitter

PARTNERËT TANË

Regjistrohuni në buletinin tonë dhe merrni njoftimet dhe aktivitetet më të fundit në lidhje me punën tonë dhe gazetarët në vendin tonë.