01.12.2020 – ЗНМ, ССНМ И СЕММ НА СРЕДБА СО ФИЛИПЧЕ: ИНЦИДЕНТИТЕ ВО ГОБ „8-МИ СЕПТЕМВРИ“ СЕ ИСПИТУВААТ, НЕМА ЗАБРАНА ЗА НОВИНАРИ

02.03.2020 – Средба на претседателот на ЗНМ Младен Чадиковски со Оливер Спасовски