Njoftimet e fundit

Kameramani i RTVM-së e humbi betejën me koronavirusin

Shenoll Ahmeti, i punësuar si kameraman në redaksinë shqiptare...

Dënojmë etiketimet publike të Aleancës për Shqiptarët ndaj TV 21

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dënon sjelljen e kreut...

SHGM dënon ashpër kërcënimet ndaj gazetarëve të TV Klan

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dënon ashpër kërcënimet kundër...

Anëtarësohuni në SHGM dhe shijoni përfitimet e anëtarësisë.

Aktivitetet e fundit

Здружение на новинари на Македонија
July 2, 2020

Me kërkesë të SHGM-së do të zhvillohet skrining falas për koronavirusin për gazetarët

Здружение на новинари на Македонија
June 30, 2020

Gazetaria gjatë koronës dhe postkoronës

Здружение на новинари на Македонија
June 26, 2020

BE dhe politikat e saj për mbështetjen e vendeve-kandidate në epokën e COVID-19

Здружение на новинари на Македонија
June 23, 2020

SHGM publikoi “Udhëzues për raportimin etik për zgjedhjet”

``Liria e besimit, ndërgjegjes, mendimit dhe shprehjes publike të mendimit janë të garantuara. Censurimi është i ndaluar.``

Na ndiqni në Twitter

PARTNERËT TANË

Regjistrohuni në buletinin tonë dhe merrni njoftimet dhe aktivitetet më të fundit në lidhje me punën tonë dhe gazetarët në vendin tonë.