Контакт информации

Чуствувајте се слободно да не контактирате за било какви информации поврзани со новинарството

Телефон

00389 (02) 3298-139

Е-маил

contact@znm.org.mk

Адреса

Градски ѕид, блок 13 1000 Скопје, Република Северна Македонија

Испратете ни порака

Вашата е-маил адреса нема да се злоупотребува. Задолжителните полиња се соодветно обележани.