Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë në bashkëpunim me partnerët punon për sigurimin e benificioneve të ndyshme për anëtarësinë. Aktualisht anëtarët kanë këto benificione në dispozicion:

Ndihmë juridike:

lawyer-05

Ndihmë juridike për paditë për shpifje dhe ofendim dhe shërbime të tjera juridike. Kontkato: Zyra e avokatit “Filip Medarski” tel: (02) 6133 650.

IFJ_logoçdo anëtarë i SHGM-së ka mundësi të disponojë me  librezën e anëtarësisë e Federatës ndërkombëtarë të gazetarëve (IFJ), e cila kushton 1200 denarë me afat prej dy vitesh. Kjo librezë njihet në mbi 120 vende të botës dhe mundëson qasje më të lirë të gazeterëve nëpër institucione dhe ngjarrje të ndryshme ndërkombëtare dhe lokale. Më shumë informacion për benificionet keni në faqen e internetit të IFJ (www.ifj.org).

МВР ЛОГО

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë nënshkroi Memorandum për bashkëpunim me Ministrinë për punë të brendshme me qëllim që të përmirësohet siguria e gazetarëve. Sipas Memorandumit, ShGM dhe MPB do të organizojnë trajnime dhe fushata të përbashkëta, do të krijojnë protokoll për raportim prej ngjarjeve me rrezik të madh, do të bashkëpunojnë në drejtim të zmadhimit të transparencës dhe llogaridhënies në punën e institucioneve dhe do të botojnë publikime të përbashkëta. Nëpërmjet të këtyre aktiviteteve ShGM dhe MPB dëshirojnë të ngrisin vetëdijen e qytetarëve për rolin e pjesëtarëve të MPB-së për ruajtjen e sigurisë dhe paqes të qytetarëve dhe gazetarëve, si dhe për rëndësinë e gazetarëve në shoqërinë demokratike për të punuar profesionin e tyre në mënyrë të lirshëm dhe në mjedis të sigurt.

 

Arsim:

FON_University_logo

Universiteti FON dhe Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) nënshkruan memorandum për bashkëpunim. Memorandumi paraqet bazë për bashkëpunim mes dy palëve për të zbatuar aktivitete të përbashkëta për të transferuar njohuritë dhe për të forcuar kapacitetet kombëtare për të ofruar trajnime dhe konsultime në fushën e gazetarisë. Memorandumi është i përqendruar në organizimin e aktiviteteve të përbashkëta siç janë: seminare, konferenca, punëtori etj.

Universiteti do të ofrojë zbritje prej 50% të shkollimit për kurset e gazetarëve – për anëtarët e SHGM-së për studime diplomike dhe për master studime në programet të studimit në universitet.

 

ЛОГО УГД

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë nënshkroi Memorandum për bashkëpunime me Universitetin “Goce Dellçev” – Shtip. Ky bashkëpunim do të mundësojë shumë përfitime për gazetarët nga tërë rajoni lindor, për studentët dhe profesorët e gazetarisë, si dhe për anëtarësinë e ShGM-së. Sipas Memorandumit, ShGM dhe UGD Shtip do të bashkëpunojnë edhe në projekte të ndryshme të përbashkëta, do të mund të përdorin analiza, hulumtime dhe arkivat dhe të gjitha kapacitetet përkatëse i të dy institucioneve. Gjithashtu do të hapen mundësi të reja për trajnime, punëtori dhe seminare, do të botohen publikime të përbashkëta dhe do të zmadhohet bashkëpunimi me stafin shkencor të Universitetit.

еурокидс лого

EUROKIDS ofron kurse në anglisht dhe gjermanisht për fëmijë dhe të rritur, si dhe kurse përgatitore për provimin e testeve ndërkombëtare IELTS dhe BULATS .

Detyrimet e qendrës arsimore EUROKIDS ndaj anëtarëve të SHGM-së janë:

– 25% zbritje të kurseve në anglisht dhe gjermanisht për fëmijët e moshës shkollore të mesme;

– 25% zbritje të kurseve në anglisht dhe gjermanisht për të rritur;

– 15% zbritje për kurset përgatitore për provimet BULATS dhe IELTS;

Restorante:

 

 

 

 

 

Anëtarët e SHGM-së kanë 20% zbritje për të gjitha prodhimet në “Equestrian restaurant“, i cili gjendet në Qendrën Tregtare të Qytetit (GTC), përball Parkut të Gruas.  Për organizimin e ngjarjeve të ndryshme në këtë restorant duhet ta kontaktoni personin Zoran Llazarevski në mob: +389 70 703 730 ose në postën elektronike: ekvestrian2015@gmail.com

 

trend logo

Kemi bashkëpunim me kafe-restorantin më të njohur në Maqedoni, TREND! Kemi siguruar 15%  zbritje për anëtarët e ShGM-së për të gjithë prodhimet në të gjithë lokalet e TREND-it: Lounge restaurant Trend & Bistro London (në sheshin “Maqedonia”), Food Bar Trend (Skopje City Mall), Тrend Telekom (Kej 13 Noemvri), Gastro Bar Trend (bul. Jane Sandanski, Aerodrom), Trendy Party Room (ul. Nikola Vapcarov 2/4). WEB: http://caffetrend.mk/

Zanzibar logo

ShGM bashkëpunon me një ndër piceritë më të vjetra në Shkup, piceria “Zanzibar” e cila gjindet në afërsi të fontanës në parkun e qytetit. Piceria Zanzibar ofron 20% zbritje të prodhimeve për anëtarët e ShGM-së. Urdhëroni dhe shijoni kuzhinën italiane, ndërsa çdo të enjte nga ora 21:00 ju zbavit Xhon Ilija Apelgren. Facebook page

SHGM filloi bashkëpunim me një ndër kafenetë më të njohura në Shkup, “Vinil”. Kafeneja gjendet në afërsi të kishës “Soboren hram” në qendrën e qytetit. Vinil ofron 10% zbritje të pijeve për anëtarët e SHGM-së.

Servis dhe shitje të biçikletave:

bike market logo

BIKE MARKET Скопје e themeluar më vitin 2008,  përballë fontanës në parkun e qytetit në Shkup ofron servis dhe shitje të biçikletave. Anëtarët e ShGM-së kanë zbritje për këto prodhime:
Zbritje 23% për biçikletat POLAR Venera SCOUT  dhe CROSS.
Zbritje 20% për brendin MERIDA  bikes dhe 17% zbritje për  SCOTT bikes.
Zbritje 20% të pjesëve rezerve dhe pajisjeve për biçikleta si dhe 15% zbritje për servis – puna e dorës.

Sport dhe rekreacion:

life style fitness studioLifestyle Fitness Studio Skopje e cila gjendet në Bul. Partizanski odredi 72а ofron 20% zbritje të pagesës mujore për përdorimin e fitnesit dhe saunës për anëtarët e ShGM-së. Mund të na kontaktoni në këto numra: 071 712 882, 075 336 764.

karas-4569

Qendra Sportive “Boris Trajkovski” e cila gjendet në rrugën 8 Septemvri nr. 13, Shkup, për anëtarët e ShGM-së ofron përdorim pa pagesë të fitnesit, tabelave për ping pong, patinazhit dhe pishinës. Këtë benefitë kanë drejtë ta përdorin vetëm anëtarët e rregulltë të Shoqatës. Gjatë përdorimit të shërbimeve të qendrës sportive duhet ta mbani me vete librezën e anëtarësisë të ShGM-së.

Poliklinika:

logo inter med artOfrohet 5% zbritje për shërbime shëndetësore në poliklinikën Intermed-Art. Poliklinika Intermed-Art është një institucion privat shëndetësor, i themeluar në shkurt të vitit 2011, është i vendosur në bul.Partizanski Përcaktoni br. 84 në qendrën tregëtare Antiko – Shkup. Disponojmë me ordinancë për mjekësi të përgjithshme, departament të brendshëm, terapi fizike, laborator, spital ditor dhe klinikë për mjekësi sportive.

Veb faqe: http://www.intermed-art.com.mk/

Kompani ajrore:

logo Lirim prej 10 deri 20 për qind për avio biletat e “Croatia Airlines”. Lirimi prej 20 për qind ka për fluturimet e klasit C,D dhe Z, 15 për qind për fluturimet e klasit Y dhe B, ndërsa 10 për qind për fluturimet e klasit M, H, Q dhe W. Lirimi nuk vlenë për fluturimet Shkup-Zagreb-Shkup.
Më shumë informacion në telefonat : +3892 561 850,  3296 967 dhe 3296 969.

Servis dhe pjesë për makina:

LOGO AMSM_001

Anëtarët e Shoqatës të gazetarëve të cilët kanë paguar për anëtarësinë vjetore do të fitojnë zbritje komerciale prej 20% të paketës së anëtarësimit “KLASIK” dhe 30% zbritje për paketës së anëtarësimit “EVROPA PREMIUM” që i ofron AMSM.

Për më shumë informata mund të klikoni në këto faqe:

http://www.amsm.com.mk/article.aspx?cid=5504&scID=5387&l=94   KLASIK

http://www.amsm.com.mk/article.aspx?cid=5503&scID=5387&l=94   EVROPA PREMIUM

ups1a0

BENELUX TUNING ofron:

  • 30-35% lirim për të gjithë brendet e pneumatikëve për të gjithë dimenzionet, pa dallim të sasisë së blerë dhe gratis punë të dorës për montimin  e të njejtëve (Michelin, Dunlop, Sava, Tigar, Continental, Sportiva, Starfire, Nankang, Nokian, Pirelli, Bridgestone, Kellz, dhe të gjithë të tjerët nga asortimani jonë);
  • 30% për të gjithë alu felnat për të gjithë dimenzionet dhe për të gjithë brendet;
  • 10% për të gjithë pjesët e duhura për servis të makinës tuaj dhe GRATIS punë e dorës dhe montim për të njejtit;
  • 10% do të fitoni për akumulatorin e vjetër gjatë blerjes së akumulatorit të ri prej brendeve Exide, Topla, Moll;
  • DIAGNOSTIKIM FALAS për të gjithë makinat e juaja dhe detektim i gabimeve me vegël speciale KTC nga firma BOSCH;
  • 1000 denarë montim, demontim dhe balansim do të ju kushtojë këmbimi i 4 pneumatikëve prej atyre të dimrit në ato të verës dhe anasjelltas;
  • 1000 denarë do të ju kushtojë ruajtja e gomaveve në Hotelin tonë për goma;

Lokacioni: ul. Skupi 57b / Momin Potok, 1000 Shkup
tel:.  ++ 389 2 30 82 111, Faks ++ 389 2 30 82 111, Mob. ++ 389 71 305 600
E-mail: info@beneluxtuning.com
Web: www.beneluxtuning.com

LAVAZHI „KLIP PLUS“ ofron 10% zbritje për shërbimet e saj, lokacioni Ruzveltova 25 (në afërsi të set tek).

Transport:

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë në bashkëpunim me komunën Qyteti i Shkupit dhe me Ndërmarrjen Qarkulluese Publike – Shkup, bën marrëveshje të bëjnë zbritje për gazetarët për biletën mujore të autobusëve në Shkup. Zbritja e çmimit të biletës mujore për transportin publik do të jetë 50%. Që të munden gazetarët të shfrytëzojnë këtë zbritje, duhet të jenë anëtarë të ShHM-së dhe të kenë të paguar anëtarësinë vjetore. Që të mësoni si mund ta shfrytëzoni këtë përfitim, lexoni udhëzimet në këtë hallkë: http://znm.org.mk/?p=4462&lang=SQ.

rule_turs_logo_tLirim prej 20 për qind për biletat e autobusit të Agjencionit “Rule turs”  për linjat në Maqedoni dhe jasht. Lirimin gazetarët e shfrytëzojnë duke treguar librezën e anëtarësisë. Më shumë informacion në telefonin: 2402 527.

Zbritje për anëtarët për transport me Strumica Ekspres. Secili udhëtarë ka zbritje 20% për shërbimet që do t’i përdorë për shërbimet e kësaj firme. Biletat për udhëtim mund të blehen nga stacioni i autobusëve në Strumicë ose nga shoferi në autobus me shfaqjen e librezës për anëtarësim të ShGM-së.

mtravel

Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe agjencioni “Makedonija Travel” nënshkruan Memorandum për bashkëpunim që u mundëson anëtarëve të SHGM-së oferta të shumta dhe përfitime që i ofruaron agjencioni. Për më shumë informata në lidhje me përfitimet dhe shërbimet që i ofron “Makedonija Travel” për anëtarët tonë mund të kontaktoni në telefonin: +389 (0) 2 3112372 ose në email: info@macedoniatravel.com

Librari:

akademska kniga logoZbritje 10% për të gjithë prodhimet në Akademska Kniga. Dyqane të specializuara për letërsi profesionale e huaj në gjuhën angleze nga botues të Amerikës, Gjermanisë dhe Britanisë. Akademska kniga disponon me qendër distributive ku në dispozicion ka më shumë se 18.000 libra. Ndër tyre mund të gjinden monografi, tituj të njohur të botimeve univerzitare, libra për ligjerim (textbooks), si dhe libra për përdorim profesional dhe mësim të gjuhëve të huaj. WEB: http://akademskakniga.mk/

logo2

Lirim për blerjen e librave. Anëtarët e SHGM-së mund të regjistrohen në kupikniga.mk për të siguruar lirim prej 10 për qindsh për më shumë se 1 mijë tituj në gjuhën maqedone, shqipe, serbe dhe angleze. Për t’u regjistruar si anëtarë i privilegjuar duhet të shkoni në  http://kupikniga.mk/RegStep1.aspx  duke vënë kodin ZNMVIP në fushën “Vip kod”, ndërsa në fjalëkalim vëni numrin e librezës së anëtarësisë së SHGM-së.

Sallone për bukuri:

dami i gospoda logoSalloni për bukuri „ДАМИ и ГОСПОДА“ ofron 20% zbritje për shërbimet e tyre. Lokacioni Skupi 1/1 në afërsi të gjimnazit Georgi Dimitrov.

Parking:

Besplaten-Parking

Parkim falas në Komunën Qendër.

Print Friendly, PDF & Email

.