НАЈНОВИ СООПШТЕНИЈА

Почина доајенот на македонското спортско новинарство Александар Стиков

Александар Стиков е роден во 1947 година, а целиот...

ССНМ и ЗНМ ја осудуваат серијата откази во Клип медиа груп

Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ) и...

ЗНМ и ССНМ реагираат на непрофесионалниот однос кон новинари во Велес

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат...

Да се расчисти инцидентот во Град Скопје со новинарот Арсов од ТВ Сител

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) реагира во однос...

РЕГИСТАР НА НАПАДИ НА НОВИНАРИ

НАЈНОВИ АКТИВНОСТИ

“Се гарантира слободата на уверувањето, совеста, мислата и јавното изразување на мислата. Цензурата е забранета. ”

Член. 16 од Устав на Република Северна Македонија

СЛЕДЕТЕ НЕ И НА ТВИТЕР

НАШИ ПАРТНЕРИ