Најнови соопштенија

ЗНМ: Истрагата на ОЈО за изборното рекламирање треба да е транспарентна и неселективна

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) смета дека истрагата...

Осуда за нападот на новинарската екипа на Ал Џaзира во центарот на Скопје

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат...

ФФМ со нов протокол за поголемо присуство на новинари на спортски натпревари

На барање на Секцијата на спортски новинари при Здружението...

Секција на сниматели при ЗНМ: ССК не ги почитува протоколите за организирање на настани

Секцијата на сниматели при Здружението на новинари на Македонија...

Биди член во ЗНМ и уживај ги бенефициите од членството.

Најнови активности

Здружение на новинари на Македонија
септември 10, 2020

ЗНМ и Регулаторна комисија потпишаа меморандум за соработка

Здружение на новинари на Македонија
август 25, 2020

Оглас за ангажирање на Координатор – Истражувач

Здружение на новинари на Македонија
август 19, 2020

Повик за работилница: Станете мобилен новинар!

Здружение на новинари на Македонија
јули 2, 2020

По барање на ЗНМ ќе се спроведе скрининг за коронавирус на новинари

“Се гарантира слободата на уверувањето, совеста, мислата и јавното изразување на мислата. Цензурата е забранета. ”

Член. 16 од Устав на Република Северна Македонија

Следете не на Twitter

НАШИ ПАРТНЕРИ

Зачленете се во нашиот newsletter и добивајте ги најновите соопштенија и активности, поврзани со нашата работа и новинарите во нашата држава.