Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Честитки од ЕФН до новоизбраниот претседател на ЗНМ

ZNM
Monday 17 December, 2018Monday 17 December, 2018/ Monday 17 December, 2018

Европската федерација на новинарите му ја честита победата на новоизбраниот претседател на Здружението на новинарите на Македонија – Младен Чадиковски.

Во својата честита тие му посакаа успех на Чадиковски и му порачаа да продолжи со работата и залагањата за интересите на новинарите.

Истовремено, ЕФН му се заблагодари на досегашниот претседател на ЗНМ – Насер Селмани за постојаното залагање за слободата на медиумите и човековите права, кој работеше во исклучително тешки времиња.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin