Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

ЗНМ со поддршка за проширувањето на Мрежата за борба против говор на омраза во медиумите

ZNM
Thursday April 25th, 2019Thursday April 25th, 2019/ Thursday April 25th, 2019

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Tags: