Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Секуловски: На парламентите во земјите од Западен Балкан им недостига стратегија за комуникација

ZNM
Tuesday January 29th, 2019Tuesday January 29th, 2019/ Tuesday January 29th, 2019

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin