Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Претставници на ЗНМ на средба со евроамбасадорот Самуел Жбогар

ZNM
Monday February 11th, 2019Monday February 11th, 2019/ Monday February 11th, 2019

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Tags: