Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

29.03.2017 ЗНМ_ За Советот на АВМУ не постои говор на омраза кај Миленко и Сител ПЛУС ИНФО