Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

19.06.2017 „Можам да го убијам Тричковски и око да не ми трепне“ – ЗНМ бара одговорност од Михајловски – Фактор