01.02.2024-ЗНМ-и-Мисијата-на-ОБСЕ-во-Скопје_-Соработка-за-унапредување-на-новинарството.pdf

01.02.2024-ЗНМ-и-Мисијата-на-ОБСЕ-во-Скопје_-Соработка-за-унапредување-на-новинарството-_-Press24.pdf

01.02.2024-ЗНМ-и-Мисијата-на-ОБСЕ-во-Скопје_-Соработка-за-унапредување-на-новинарството-1.pdf

02.02.2024-Секуловски_-Одредени-политичари-од-Балканот-го-имитираат-пристапот-на-Трамп-кон-новинарите-CivilMedia.pdf

03.02.2024-Strengthening-Independent-Journalism-in-North-Macedonia-_-OSCE.pdf

05.02.2024-ЗНМ_-Зајакнување-на-авторското-право-фоторепортери-и-онлајн-медиуми-во-потрага-по-системски-решенија-Република.pdf

08.02.2024-ЗНМ_-Непримерно-е-претседателот-на-СДСМ-Ковачевски-да-дава-етички-оценки-за-работата-на-МТВ-Либертас.pdf

08.02.2024-ЗНМ_-Непримерно-е-претседателот-на-СДСМ-Ковачевски-да-дава-етички-оценки-за-работата-на-МТВ-_-Опсервер.pdf

09.02.2024-Непримерно-е-лидерот-на-СДСМ-да-дава-етички-оценки-за-работата-на-јавниот-сервис-реагира-ЗНМ-за-изјавата-на-Ковачевски-за-МРТ.pdf

13.02.2024-„Јасно.мк-гласно-во-битката-против-дезинформации.pdf

13.02.2024-ЗНМ-ја-промовираше-„Јасно.мк-дигитална-платформа-со-фокус-на-локалното-новинарство-OhridNews.pdf

15.02.2024-ЗНМ_-Непрофесионален-и-понижувачки-однос-од-државното-правобранителство-кон-новинари-на-„Алфа-–-Фокус.pdf

15.02.2024-ЗНМ_-Непрофесионален-и-понижувачки-однос-од-страна-на-државното-правобранителство-кон-новинари-на-„Алфа.pdf

17.02.2024-ЗНМ-одбележа-78-години-постоење-со-доделување-на-годишните-новинарски-награди.pdf

17.02.2024-Новинарките-Ирена-Мулачка-и-Мирослава-Симоновска-ја-добија-наградата-на-ЗНМ-за-истражувачко-новинарство-360-степени.pdf

17.02.2024-Сториите-за-скандалот-за-Онкологија-првонаградени-од-ЗНМ.pdf

19.02.2024-Пријава-од-ЗНМ-против-Миленко-Неделковски-за-неговиот-однос-кон-новинарите-на-Метаморфозис-–-Фокус.pdf

21.02.2024-Ковачевски-се-извини-за-„квицкањето-на-новинарите-но-не-би-сакал-да-се-повтори-периодот-до-2016-г.-360-степени.pdf

23.02.2024-Здружението-на-новинари-на-Македонија-ќе-ги-додели-годишните-награди-Слободен-печат.pdf

23.02.2024-ФОТО-_-Мирослава-Симоновска-од-„Слободен-печат-добитник-на-наградата-на-ЗНМ-за-истражувачки-стории-од-Онкологија-Слободен-печат.pdf

31.01.2024-Доделени-наградите-за-новинарски-стории-поврзани-со-загадувањето-на-воздухот-НОВА-ТВ.pdf

31.01.2024-ЗНМ-И-УНДП-ги-доделија-наградите-за-новинарски-стории-за-2023-поврзани-со-загадувањето-на-воздухот-во-земјава-–-Фокус.pdf

31.01.2024-ЗНМ-И-УНДП-ги-доделија-наградите-за-новинарски-стории-за-2023-поврзани-со-загадувањето-на-воздухот-во-земјава-_-Press24.pdf

31.01.2024-ЗНМ-И-УНДП-ги-доделија-наградите-за-новинарски-стории-поврзани-со-загадувањето-на-воздухот-во-земјава.pdf

24.01.2024-Новинар-и-снимател-од-Алсат-спречени-да-влезат-во-Општина-Чашка-ЗНМ-и-ССНМ-го-осудија-инцидентот-360-степени.pdf

24.01.2024-ЗНМ-и-ССНМ_-Новинар-и-снимател-од-ТВ-Алсат-спречени-да-ја-работат-својата-работа-_-NetPress.pdf

24.01.2024-ЗНМ-и-ССНМ_-Новинар-и-снимател-од-тв-Алсат-спречени-да-ја-работат-својата-работа-–-Фокус.pdf

24.01.2024-ЗНМ-и-ССНМ_-Новинар-и-снимател-од-Алсат-спречени-да-ја-работат-својата-работа.pdf

24.01.2024-ЗНМ-и-ССНМ_-Новинар-и-снимател-од-Алсат-спречени-да-ја-работат-својата-работа-Слободен-печат.pdf