Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Потсетување за рокот за кандидирање за Изборното собрание на ЗНМ

ZNM
Monday December 10th, 2018Monday December 10th, 2018/ Monday December 10th, 2018

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterlinkedin