Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Одговор на претставка доставена од Министерството за здравство

ZNM
Monday July 8th, 2019Monday July 8th, 2019/ Monday July 8th, 2019

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin