Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Младен Чадиковски нов претставник на ЗНМ во Националниот совет за евроинтеграции

ZNM
Tuesday January 29th, 2019Tuesday January 29th, 2019/ Tuesday January 29th, 2019

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterlinkedin