Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

ЗНМ: Новинари и водители не смеат да учествуваат на партиски собири

ZNM
Monday March 4th, 2019Monday March 4th, 2019/ Monday March 4th, 2019

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterlinkedin
Tags: