Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Да прекине оценувањето на новинарите на МТВ со административни критериуми

ZNM
Wednesday December 5th, 2018Wednesday December 5th, 2018/ Wednesday December 5th, 2018

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwitterlinkedin
Tags: