Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

SubGraFin-750x330
ZNM
Monday May 14th, 2018Monday May 14th, 2018/ Monday May 14th, 2018

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin