Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Јавна трибина на тема: „Утврдување на потребата за можни измени во Законот за медиуми“

ZNM
Wednesday December 20th, 2017Wednesday December 20th, 2017/ Wednesday December 20th, 2017

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin