Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Debat publik me temë: “Përcaktimin e nevojës për ndryshimet e mundshme në Ligjin për media”

ZNM
Wednesday, der 20. December 2017Wednesday, der 20. December 2017/ Wednesday, der 20. December 2017

Nesër në ora 11, në Klubin e organeve administrative (Klubi i deputetëve) do të mbahet debat publik me temë: “Përcaktimin e nevojës për ndryshimet e mundshme në Ligjin për media”.

Organizatorë të debatit janë Ministria për shoqëri informatike dhe administratë dhe ministri Robert Popovski. Ato i ftojnë të gjitha palët e interesuara të marrin pjesë në debatin dhe të marrin pjesë në diskutimin e hapur. Nga ky debat duhet të del përfundim për atë se a ka nevojë për të ndryshuar Ligjin për media apo ai duhet të mbetet në formën e tij aktuale.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin