Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Одржано предавање на тема „Улогата на медиумите во развојот на јавниот имиџ на свиркачите“

ZNM
Thursday November 9th, 2017Thursday November 9th, 2017/ Thursday November 9th, 2017

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Tags: