Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

ЗНМ: предавање на тема јавен имиџ на укажувачите (свиркачите)

ZNM
Monday November 6th, 2017Monday November 6th, 2017/ Monday November 6th, 2017

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Tags: