Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Thirrje e hapur për çmimin d-r Erhard Busek

ZNM
Tuesday, der 11. July 2017Tuesday, der 11. July 2017/ Tuesday, der 11. July 2017

Organizata mediatike për Evropën Juglindore (SEEMO) bën thirrje për nominime për çmimin d-r Erhard Busek – SEEMO për mirëkuptim në Evropën Jugore, Lindore dhe Qendrore për vitin 2017.

Për çmimin mund të nominohen gazetarë, redaktorë, drejtorë të mediave, eksperte për media, trajnues që vijnë nga Evropa Lindore, Jugore dhe Qendrore, të cilët kanë ndihmuar për promovimin e mirëkuptimin në rajonin dhe kanë punuar për zgjidhje të problemeve të lidhura me minoritetet, ndarjet etnike, racizmi, ksenofobia, diskriminimi gjinor, homofobia etj.

Fituesi do të shpërblehet me 3,000 euro, ndërsa afati i fundit për paraqitje është 20 shtator viti 2017. Të gjithë detajet për aplikimin mund t’i gjeni KËTU.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin