Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

27.03.2018 – Селмани_ Како ќе се јакне јавниот сервис со помалку пари од буџетот_ – МАКФАКС

ZNM
четврток 29 март, 2018четврток 29 март, 2018/ четврток 29 март, 2018