Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

12.12.2017 – Нова ТВ _ Селмани на средба со евроамбасадорот Самуел Жбогар_Нова ТВ

ZNM
петок 15 декември, 2017петок 15 декември, 2017/ петок 15 декември, 2017