Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

20.11.2017 – Селмани предупреди, Владата сака да воведе цензура во медиумите – CivilMedia

ZNM
вторник 21 ноември, 2017вторник 21 ноември, 2017/ вторник 21 ноември, 2017