Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

03.11.2017 – ЗНМ го осуди приведувањето на двајца новинари и бара одговори од МВР и од ОЈО _ Meta

ZNM
понеделник 6 ноември, 2017понеделник 6 ноември, 2017/ понеделник 6 ноември, 2017