Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

15.09.2017 – ЗНМ го осуди оштетувањето на возилото на новинарката Клинчарова – А1он

ZNM
петок 15 септември, 2017петок 15 септември, 2017/ петок 15 септември, 2017