Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

13.09.2017 – МИА за локалните избори бесплатно ќе ги лиферува вестите до порталите _ 24 ВЕСТИ

ZNM
четврток 14 септември, 2017четврток 14 септември, 2017/ четврток 14 септември, 2017