Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

06.09.2017 – ЗНМ ја поздравува одлуката на Владата за отвореност на информациите – МАКФАКС

ZNM
среда 6 септември, 2017среда 6 септември, 2017/ среда 6 септември, 2017