Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

24.08.2017 – ЗНМ го поздрави укинувањето на владините реклами во сите медиуми _ Либертас

ZNM
четврток 24 август, 2017четврток 24 август, 2017/ четврток 24 август, 2017