Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

01.08.2017 – ЗНМ со иницијатива за помош на печатените медиуми-скопје24.мк

ZNM
среда 23 август, 2017среда 23 август, 2017/ среда 23 август, 2017