Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

14.07.2017 – Укинат притворот на новинарот Божиновски Р.С Европа

ZNM
среда 19 јули, 2017среда 19 јули, 2017/ среда 19 јули, 2017