Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

28.06.2017 Питер Ванхојте на покана на ЗНМ во Скопје _ Либертас

ZNM
Thursday 29 June, 2017Thursday 29 June, 2017/ Thursday 29 June, 2017