Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

12.06.2017 ЗНМ_ Осуда на заканите и нападите врз ТВ24 и Порталб _ Фокус

ZNM
понеделник 19 јуни, 2017понеделник 19 јуни, 2017/ понеделник 19 јуни, 2017