Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

19.06.2017 ЗНМ и ССНМ остварија средба со Заев_ Потребни се медиумски реформи _ TV21 _ Macedonia

ZNM
понеделник 19 јуни, 2017понеделник 19 јуни, 2017/ понеделник 19 јуни, 2017