Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

19.06.2017 Заев на средба со ЗНМ и ССНМ _ TV Nova

ZNM
понеделник 19 јуни, 2017понеделник 19 јуни, 2017/ понеделник 19 јуни, 2017