Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

09.06.2017 ЗНМ почнува преговори со новата влада – OhridNews

ZNM
Monday 12 June, 2017Monday 12 June, 2017/ Monday 12 June, 2017