Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

11.05.2017 ЗНМ и Хелсиншкиот Комитет_ Да се укине притворот на Божиновски – МАКФАКС

ZNM
четврток 18 мај, 2017четврток 18 мај, 2017/ четврток 18 мај, 2017