Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

08.04.2017 ЗНМ го осуди обидот за пресметка со новинарот Барлаковски ФАКТОР

ZNM
вторник 9 мај, 2017вторник 9 мај, 2017/ вторник 9 мај, 2017