Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Përfaqësues të SHGM-së u takuan me drejtoreshën e Akademisë për Gjykatës dhe Prokurorë Publik Pavell Shatev

ZNM
Tuesday, der 26. March 2019Tuesday, der 26. March 2019/ Tuesday, der 26. March 2019

Përfaqësues të Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë takuan sot drejtoreshën e re të Akademisë për Gjykatës dhe Prokurorë Publik Pavell Shatev. Gjatë takimit ato biseduan për bashkëpunim të ardhshëm që do të mundësojë të organizohen aktivitete të përbashkëta me qëllim që të përmirësohet komunikimi mes gazetarët, gjykatësit dhe prokurorët publik.

Kryetari i SHGM-së, Mlladen Çadikovski ia uroi postin e ri Prof. D-r Natasha Gaber Damjanovska dhe tha se sikur në periudhën e kaluar edhe në të ardhmen duhet të bashkëpunojnë me qëllim që të arrihen zgjidhje cilësore sistematike të cilët do të ndihmojnë të tejkalohen problemet me të cilët përballohen gazetarët gjatë kryerjes së punëve të tyre profesionale.

SHGM dhe Akademia në disa vitet e fundit kanë bashkëpunim të mirë në disa vitet e fundit dhe së bashku kanë organizuar shumë ngjarje dhe punëtori, ndërsa pritet që ky bashkëpunim të vazhdojë edhe më tutje me intensitet të njëjtë.
Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
Tags: