Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Потпишан меморандум за поголема транспаретност на институциите

ZNM
Monday February 19th, 2018Monday February 19th, 2018/ Monday February 19th, 2018

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Albanian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin