Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

ZNM
Monday May 14th, 2018Monday May 14th, 2018/ Monday May 14th, 2018

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin