Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ

ZNM
Monday, der 14. May 2018Monday, der 14. May 2018/ Monday, der 14. May 2018

Na vjen keq , kjo hyrje është në dispozicion vetëm në “Maqedonisht”.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin