Здружение на новинарите на Mакедонија
Членка на Mеѓународната федерација на новинари IFJ
Основано 1946

Одговор на претставка поднесена од д-р Ненад Живановски за фотографија на насловната страница на “Слободен печат“ и насловот – коментарот кон неа: “Вмровците ги покажаа забите“

ZNM
Tuesday April 24th, 2018Tuesday April 24th, 2018/ Tuesday April 24th, 2018

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Print Friendly, PDF & Email
Facebooktwittergoogle_pluslinkedin